Aanbod

Teken- en reflectieworkshops

Kunst/cultuur/creatief
Illustration

Welkom bij Studio Pen! Heb je vaak het idee dat er wel erg veel gepraat wordt op je werk? Stroomt je hoofd soms over van alle informatie die je op een dag consumeert?

Mijn naam is Aafke Frederik en ik kan jou helpen om weer rust, ruimte en overzicht te ervaren door te tekenen. Ik kan je leren hoe je dit zelf kunt doen. In een training Zakelijk Tekenen of Visueel Reflecteren. Of ik maak een tekening voor jou of samen met jou.

Zakelijk Tekenen Basis
In deze workshop leer je hoe je tekenen kunt inzetten in je werk. We gaan veel oefenen. Zo ervaar je meteen hoe je snel en simpel iets kunt uitleggen met tekeningen. Ook krijg je tips en tricks om je tekeningen zo krachtig mogelijk te laten zijn.
 
Zakelijk Tekenen Verdieping
Je hebt de smaak van het tekenen op je werk te pakken. Je zet tekenen al in op je werk en hebt er plezier in. Je bent klaar voor een volgende stap. In deze verdiepingsworkshop ga je veel tekenmeters maken en een boost geven aan je tekenskills
 
Reflectieuurtje 
Aan de start van elke maand een moment van ontspanning en reflectie. In verschillende oefeningen kom je door te tekenen tot rust en sta je stil bij je persoonlijke ontwikkeling.
 
Visueel Reflecteren
In-company workshop. Als professional – en eigenlijk gewoon als mens – in een drukke wereld is het belangrijk om regelmatig even stil te kunnen staan. Zeker in deze tijd snakken we ernaar om dat volle hoofd van ons eens goed leeg te maken. Om rust en ruimte te creëren en zonder oordeel te kunnen kijken naar wat er is.
 

 

Geplaatst op 11 mei 2022, 14:33 uur
Deel dit: