Aanbod

Dutch School Of Popular Music

Muziek/zang
Illustration

DSOPM staat voor Dutch School Of Popular Music en ons uitgangspunt is professioneel en optimaal pop onderwijs voor muzikaal Nederland.

Wij bieden muzieklessen op maat voor alle leeftijden in een creatieve omgeving met veel nadruk op samen spelen. Daarnaast hanteren wij ons eigen leerlingvolgsysteem (AMACK) om de ontwikkeling van onze leerlingen inzichtelijk te maken d.m.v. onze methodieken en toetsing. Zo stimuleren we de plek die muziek inneemt in de ontwikkeling en beleving van de leerling.

Naast de instrumentale lessen voor drums/bas/gitaar/piano/zang, bieden wij ook DJ lessen, bandcoaching, songwriting, productie, sounddesign, theorie en vocal harmony lessen. Op de zaterdag vindt ons Vooropleiding Traject plaats waar leerlingen uit het hele land een programma volgen van instrumentale les, bandklas en theorie, om zo toe te werken naar een eventuele studie aan een muziekopleiding .

In de Bandklas Junior maken de jongeren tussen 6 en 14 jaar kennis met alle instrumenten in een popband, spelen zij hun favoriete liedjes en schrijven ze hun eigen repertoire. Per jaar vinden er maar liefst drie optredens plaats op het DSOPM Festival waar alle bands hun nieuwste liedjes presenteren op een professioneel podium.

Wij beschikken over een gespecialiseerd docententeam dat zowel intern als extern inzetbaar is voor lessen en/of coaching trajecten. Zo ondersteunen wij ook diverse onderwijsinstellingen en culturele initiatieven op het gebied van popeducatie.

Kortom, dé plek om je muzikaal te ontwikkelen!

Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam
E info@dsopm.nl
T: +31 (0)20 419 22 00
M: +31 (0)6 82 81 24 13

Geplaatst op 16 mei 2022, 20:30 uur
Deel dit: