Aanbod

Gitaarles

Muziek/zang
Illustration

Ben je op zoek naar een gediplomeerd en ervaren gitaarleraar die jou de sterren van de hemel leert spelen? Bij mij kun je terecht als je gitaar of ukelele wilt leren spelen. Ontdek jouw talent! Ik geef les in veel genres, aan alle leeftijden en op alle niveaus. Ook geef ik lessen muziektheorie (bijv. akkoordenleer), songwriting en compositie.

Redenen om te beginnen
Je zoekt een professionele, veelzijdige, geduldige, rustige leraar die jou helpt de muziek te leren maken die jij wilt.
Je leert het snelst wanneer je van het gitaarspelen geniet. Daarom is de les gericht op de muziek die jij wil leren.
Gitaarspelen is leuk! Oefen regelmatig. Oefening baart kunst. En dat niet alleen: hoe meer je ervoor doet, hoe leuker het wordt. Ook een sporter moet trainen om goed te worden.
Je staat op het punt naar het conservatorium te gaan en je wil naar het optimale toelatingsexamen gecoacht worden.

Er is niets zo leuk als je talent en creativiteit te kunnen ontwikkelen.
 
Als jij het leuk vindt om je eigen liedjes of composities te maken, vind je in mij – als ervaren componist – de ideale docent.
Wil je in de stijl van je muziekhelden je eigen muziek maken? Samen analyseren we al luisterend de stijl en ik help je verder op weg.
Wil je je eigen stijl ontwikkelen? Dan begeleid ik je om dat wat jou als musicus uniek maakt te ontdekken. Als je wil noteer ik de muziek voor je en nemen we die samen op.

lessen zijn mogelijk in het Nederlands, Engels, Duits of Italiaans verschillende songs heb ik zowel in tab als muzieknotatie voor je genoteerd.
 
PRIVÉ-LES
Tarieven individuele lessen

gitaar / ukelele / compositie
Happy Guitar Family
De gitaarlessen van 30 minuten kosten voor het cursusjaar 2020/21 € 880,-. Omgerekend is dat € 22,- per les. Dit bedrag kan in 11 termijnen van € 80,- per maand betaald worden.

De kortere gitaarlessen voor kinderen van 25 minuten kosten voor het cursusjaar 2020/21 € 750. Omgerekend is dat € 18,75 per les. Dit bedrag kan in 11 termijnen van € 68,18,- per maand betaald worden.

De lessen vinden wekelijks plaats. Tijdens schoolvakanties is er geen les. Gedurende het cursusjaar 2020/21 zijn er 40 lessen.

Het is uiteraard ook mogelijk om later in het cursusjaar te beginnen of gedurende een kortere periode lessen te nemen. Je kunt per maand opzeggen.
 
Wil je je vrienden en familie graag laten horen wat je geleerd hebt? Dat kan op de speciale voorspeeldag. Deze vindt plaats aan het einde van het studiejaar.
 
 

Geplaatst op 16 mei 2022, 21:22 uur
Deel dit: