Aanbod

Muzieklessen voor jong en oud

Illustration

Muziekschool in Amsterdam Oost. Op elk moment in het lesseizoen kan je een proefles nemen en starten met muziekles.

Keuze uit wekelijks of twee wekelijkse les 30, 45, of 60 minuten les naar keuze individueel les of een duo les.

Leerlingen komen alleen naar het MEC of onder begeleiding van 1 ouder/begeleider. Leerlingen voor de les handen wassen met water en zeep in het toilet. Leerlingen nemen hun eigen instrument mee als dat mogelijk is. Microfoongebruik is niet toegestaan. In de hal mogen niet meer dan 2 ouders/begeleiders plaats nemen om te wachten tijdens de les. Geen ouders in de lesruimte, alleen de docent en de leerling. Maak zoveel mogelijk thuis gebruik van het toilet, voordat je naar muziekles gaat. Schud geen handen en voorkom ander lichamelijk contact zoveel mogelijk. Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog. Raak zo min mogelijk de ogen, neus en mond aan. En natuurlijk de 1,5 meter afstand moet zoveel mogelijk bewaard worden.

Het Muziek Educatie Centrum biedt een groot scala aan muzieklessen en groepslessen die met muziek en het spelen van muziek te maken hebben. Wil je een instrument leren bespelen of speel je al een tijdje maar heb je de behoefte om je wat verder te ontwikkelen, dan kun je bij ons terecht. Na een proefles kan je besluiten of je wil doorgaan met muziekles. Wij geven muzieklessen aan kinderen vanaf 5 jaar, scholieren en volwassenen.

Omdat het Muziek Educatie Centrum garant wil staan voor een hoge kwaliteit van al haar lessen, beschikken we over uitstekende leraren met ruime ervaring in zowel het lesgeven als de muziekpraktijk. Alle lesruimtes zijn uitgerust met de benodigde apparatuur en een stereo installatie om eventueel begeleidende muziek te gebruiken bij de muzieklessen. Ook is Wifi beschikbaar op onze muziekschool.

Een leerling kan voor een proefles kosteloos gebruik maken van een instrument van het MEC. Voor de meeste muzieklessen hebben wij een instrument in huis. Als muziekschool verhuren wij geen instrumenten, maar verwijzen wij onze leerlingen door naar onze relaties die instrumenten verkopen en/of verhuren. Onze ingeroosterde schoolvakanties lopen gelijk met die van de regio Noord-Holland.

Willen uw kinderen naar muziekles, maar heeft u daar geen geld voor? Dan kan u in aanmerking komen voor een bijdrage van het Jongeren Cultuur Fonds. Neem een kijkje in het JCF menu voor meer informatie over het Jongeren Cultuur Fonds.

Het Muziek Educatie Centrum geeft muzieklessen van maandag t/m zaterdag.

Onze vestiging is gelegen aan het Oosterspoorplein 1 bij het Muiderpoortstation.

Telefoonnummer: 020-4638183

Geplaatst op 17 mei 2022, 13:05 uur
Deel dit: