Activiteit

Alpha cursus kerk de Bron

Tweewekelijks: Op dinsdag , 18:30 - 21:00 uur
Illustration

Wat is Alpha?
Wie was Jezus? Waarom gaan mensen naar de kerk, en hoe kun je contact maken met God? De Alpha cursus is de plek waar jij met deze vragen aan de slag gaat. Of je er niets van gelooft, je geloof belangrijk vindt of gewoon nieuwsgiering bent, jij bent welkom! Elke Alpha-bijeenkomst bestaat uit drie onderdelen: eten, een inleiding en een kleine groep. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. In Nederland zijn dat er al ruim 325.000!
 
Voor wie?
Alpha is voor iedereen! Het is de plek waar je jezelf mag zijn, wat je overtuiging ook is. De plek waar je alles mag delen. De plek waar je mag twijfelen. De plek waar je welkom bent. En bovenal: de plek waar alle verhalen samenkomen. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.
 
Waarom?
Op Alpha ga je samen met een diverse groep mensen aan de slag met de belangrijkste thema’s van het geloof. Iedereen komt met zijn eigen meningen en vragen. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet nieuwe mensen, met wie je echte, eerlijke gesprekken aangaat. En het is helemaal gratis!
 
Wanneer? 
Vanaf 10 oktober is er iedere twee weken op dinsdagavond een Alpha cursus in Kerk de Bron. We hebben twee mogelijkheden om mee te doen. Een cursus in de middag van 13.00-15.00 en een cursus in de avond van 18.30-20.45 met een heerlijke maaltijd. Hieronder ziet u de data. 

dinsdag 10 oktober
dinsdag 24 oktober
dinsdag 7 november
dinsdag 21 november
dinsdag 5 december
dinsdag 19 december
dinsdag 9 januari

Locatie
Kerk de Bron
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
omschrijving doelgroep 
De Alpha cursus is er voor iedereen, of je nu een niet gelooft, een klein beetje of helemaal, we kunnen allemaal iets leren en ontvangen als we met elkaar over deze thema's in gesprek gaan.
start / einde
Gestart op di 10 oktober 2023. Eindigt di 9 januari 2024
Deel dit:
Locatie
Aanbieder
Geplaatst door
Toekomstige data voor deze activiteit
dinsdag 5 dec 2023
dinsdag 19 dec 2023