Bericht

Oost Begroot: nu stemmen!! Sluiting nadert...

Geplaatst op 30 januari 2021, 14:06 uur

Beste Watergraafsmeerders,

Dwars is mede-initiatiefnemer van drie culturele projecten die meedingen naar een geldbedrag bij Oost Begroot. De einddatum en -tijd waarop kan worden gestemd nadert: 2 februari om 12 uur. Als u nog niet heeft gestemd en de brief met code nog terug kunt vinden, zou ik u willen vragen alsnog te stemmen.
Het gemakkelijkst komt u bij de juiste site door te googelen met Oost Begroot, dan wijst de weg zich vanzelf. Onder de culturele activiteiten staan de drie projecten waarvan ik hoop dat u er uw stem aan wilt geven, dat zijn:
    Ajax was hier! – audiotour
    Samen vieren en herdenken we 100 jaar Watergraafsmeer
    Expositie en drie talkshows over 100 jaar Watergraafsmeer

Bij honorering van deze activiteiten is een goeie besteding van het geld gegarandeerd. De drie projecten zijn voortgekomen uit een al langere tijd actieve groep Watergraafsmeerders, die nu opereren onder de naam WGM2021. Vrienden van Watergraafsmeer (Jo Haen en Ron de Wit), OAR (Frank Stork), actieve bewoners Hans Lubberding en Jorrit Brenninkmeijer en Dwars (ondergetekende) maken daarvan deel uit.

Natuurlijk zijn er nog veel meer activiteiten, ook in de andere vier categorieën die zeer de moeite waard zijn. In dit stemadvies beperk ik me tot de drie waar ik meer van weet.

Arie van Tol
Dwars door de buurt / talkshow Dwars door Oost in de Jungle

ps Van mijn voornemen om regelmatig een geschreven bijdrage te leveren aan Hallo Watergraafsmeer is nog niets terecht gekomen; wellicht wordt dit het begin van een reeks; hoe dan ook wijs ik u op het verschijnen van Dwars volgende week vrijdag 5 februari, daarover in ieder geval meer ook hier op Hallo Watergraafsmeer….

Illustration
 
Deel dit: