Bericht

Er is weer veel te beleven op oost-online

Geplaatst op 18 mei 2021, 11:23 uur

Afgelopen weekeind verscheen de nieuwe editie van Dwars door de Buurt. Woon je in Oud Oost of de Watergraafsmeer dan vind je de krant in de brievenbus. Heb je ‘m niet ontvangen dan kun je de artikelen lezen in oost-online. De forse huurverhoging voor volkstuinders is van de baan en de mannen die een homostel in het gezicht spuugden krijgen een taakstraf. Eind van de maand is ‘Eik on Air’ van café Eik en Linde voor het laatst te horen. Uit de Lourdesgrot in het Oosterpark is het beeld van Maria verdwenen. Meer nieuws en nieuwtjes lees je iedere dag in oost-online.

Deze week mogen de bibliotheken weer open. Bij de boekhandels kun je alweer wat langer terecht. Ben je nieuwsgierig naar de boekenkast van Anja Duitsmann van Linnaeus Boekhandel? Lees dan het interview van Thomas Claasen met de eigenaresse van de boekhandel aan de Middenweg. Sanne Fase van Java Bookshop koos het Boek van de week: ‘Hoe mooi we waren’ van Imbolo Mbue. 

Een tip: De columns van oost-online zijn steeds weer verrassend. Lees bijvoorbeeld de column van Dorro Dunya Veen: ‘Iedereen is een beetje bi’.

Dit - en veel meer - lees je in oost-online. Iedere dag met nieuws en informatie. Wil je op de hoogte worden gehouden, abonneer je dan gratis op de wekelijkse NieuwsMail.

 

Illustration
 
Deel dit:
1 reactie

Stichting Vrienden van Watergraafsmeer Ron de Wit

di 18 mei 2021 13:27
Een onbekende dader heeft, vermoedelijk vannacht, het Mariabeeldje uit het monument Lourdesgrot in het Oosterpark gesloopt. Het is nog de vraag of het beeldje nog gevonden gaat worden.
TRIEST, zeer triest dat iemand dit in zijn hoofd haalt.