Bericht

CoCasa herfst update

Geplaatst op 15 november 2021, 13:14 uur
Illustration

Het eerste jaar professionele focus op planten zit er bijna op. Met een diversiteit aan ervaringen, van aanwezigheid op markten tot nieuwe groenprojecten en de verkoop van pompoenen, heeft dit jaar tot nu toe van alles gebracht. Wat betreft de ruimteverhuur, de groepen die er nu komen genieten van de groene stadsoase die CoCasa-hub nu is. De groepen zijn wat kleiner dit jaar en de combinatie met veelal luchtzuiverende planten werkt heel prettig. 

Voor de tuiniers onder ons: het is nu tijd om de tuin winterklaar te maken. De beste planttijd is nu, terwijl de grond nog warm is en planten nog de tijd hebben om te wortelen voor de winter, zodat ze in het voorjaar meteen goed van start kunnen. Je kunt voor de winter nog snoeien en het snoeisel verknippen om als bodembedekking voor meerjarige planten te gebruiken. Ook bloembollen kunnen nu nog de grond in. Mocht je hulp nodig hebben bij het winterklaar maken van je tuin, of je wil nieuwe beplanting, neem dan contact op en / of kom langs tijdens de openingstijden (zie www.cocasa.com)

De komende tijd zal net als vorig jaar weer in het teken staan van duurzame en inspirerende decembercadeaus. Ben je op zoek naar iets leuks voor de feestdagen, bekijk het aanbod bij www.cocasa.com/shop aan lifestyle cadeaus en kerstdecoraties of neem contact op voor de mogelijkheden en een mooi aanbod op maat! 

Warme groet, 
Janneke

 

Deel dit: