Bericht

MeerDelen start crowdfunding

Geplaatst op 25 januari 2022, 20:45 uur
Illustration

Het is gelukt! Wij zijn de eerste coöperatie die een autodeelparkeervergunning heeft in Amsterdam! Hiermee kan jij zorgeloos en zonder parkeergeld in heel Amsterdam parkeren (op openbare plekken). Hier hebben we jarenlang voor gestreden. De eerste auto met deze vergunning is onze Zoe in Bussum.

Tijd om een paar extra auto’s te kopen. En later dit jaar willen we ook elektrische (bak-)fietsen kopen zodat er nog minder auto’s nodig zijn en we hiermee meer ruimte voor groen en leven maken. Wil jij ons helpen bij die aankoop?

De auto’s met parkeervergunning geheel Amsterdam zullen via ons MeerAuto abonnement beschikbaar zijn, aangezien dat het meeste lijkt op een eigen auto. Een vast bedrag per maand en een bedrag per kilometer. Ontspannen doordat er geen kosten per uur zijn. En nu extra ontspannen doordat in Amsterdam geen parkeerkosten zijn.

 

Deel dit:
1 reactie

Peter Hoogendijk

di 25 januari 2022 20:56
Peter Kuipers Munneke schreef in NRC over het belang van energiebesparing: "Weinig mensen realiseren zich dat energiebesparing een belangrijke troef is van de elektrisch aangedreven auto. Een elektromotor is ontzettend efficiënt. Daarom draait je wasmachine ook niet op diesel. Bij een elektromotor on... lees meer