Bericht

FIXbrigade komt naar Amsteldorp

Geplaatst op 7 oktober 2022, 13:37 uur
Illustration

Energie besparen voor een beter milieu en een lagere energierekening. Veel mensen kunnen daar advies en praktische hulp bij gebruiken. Dit najaar komt de FIXbrigade naar Amsteldorp in Oost. 

De FIXbrigade van Duurzaamheidscentrum Jungle Amsterdam helpt bewoners in Oost energie te besparen door hun huis beter te isoleren. Kleine maatregelen zoals het dichten van naden en kieren, het aanbrengen van radiatorfolie en het beter inregelen van uw verwarming kunnen al een verschil maken.

Kunt u dit zelf niet regelen? Dan kan FIXbrigade helpen door allerlei kleine isolatiemaatregelen uit te voeren. Al 500 mensen gingen u voor. De hulp van de FIXbrigade is gratis voor iedereen die minder dan 140% van het minimumloon verdient (voor 2022 is dat maximaal € 2.414 bruto per maand). 

Bewonersavond Amsteldorp
Bewoners van Amsteldorp zijn van harte welkom bij de informatieavond op donderdag 13 oktober 2022 van 17.30 tot 19.30 uur in Basisschool De Rivieren, Von Liebigweg 68, in Amsteldorp.

Tijdens deze avond krijgt u uitleg over hoe de FIXbrigade werkt, met recente voorbeelden uit Amsteldorp en Betondorp. Daarnaast geven we informatie over komende activiteiten van de FIXbrigade en Jungle Amsterdam. Er is veel ruimte voor vragen.

Aanmelden
De zaal is niet groot, daarom vragen wij u om u aan te melden. Dat kan door een mail te sturen naar reserveren@jungle.amsterdam of door te bellen met Jungle Amsterdam via (020) 737 3326.

Samen werken aan besparing
Jungle Amsterdam is een onafhankelijk kennis- en informatiecentrum voor duurzaamheid. Stadsdeel Oost, Ymere, Rochdale, Jungle Amsterdam en actieve bewoners werken in Amsteldorp samen om de huurders en particuliere woningeigenaren in Amsteldorp te helpen om zelf energie (en geld) te besparen.

Meer informatie
Meer informatie over de FIXbrigade en Jungle Amsterdam vindt u op de website van Fixbrigade | Jungle Amsterdam | Amsterdam.

Woont u niet in Amsteldorp? Maar wilt u ook graag meer weten over hoe u energie kunt besparen? Stuur dan een mail met uw vragen naar fixbrigade@jungle.amsterdam.

Deel dit: