Bericht

Wat vindt u van winkelgebied Middenweg

Geplaatst op 19 december 2022, 12:25 uur
Illustration

De ruim 50 ondernemers van de Middenweg, tussen de Linnaeuskade en de Kamerlingh Onneslaan, zijn benieuwd wat u van deze winkelstraat vindt. Doe mee met de korte enquête: wat maakt de Middenweg bijzonder voor u?
De Middenweg is een klassieke stadsstraat waar kleine speciaalzaken, hippe plekken om te eten en winkels voor de dagelijkse boodschappen elkaar afwisselen. Bijna elke Amsterdammer is er wel eens geweest.

De ondernemers op de Middenweg denken na over ‘hun’ straat: hoe houden ze deze aantrekkelijk, met voldoende variatie in winkels en voorzieningen? Nu, maar ook in de toekomst. 

Enquête
Wat maakt de Middenweg uniek voor u? Dat is waar de ondernemers benieuwd naar zijn. Het kan een gebouw zijn, een gevel, een winkel of een bepaald persoon. Laat weten wat u vindt. Uw inbreng wordt gebruikt om het unieke karakter van de straat vast te houden en sterker te maken. En het aanbod daarop zo goed mogelijk af te stemmen.

Doe mee met de enquête
Invullen kan tot en met 31 december. De enquête wordt uitgevoerd door amsterdam&partners. Klik HIER om naar de enquête te gaan. 

Over de straatgerichte aanpak
De Straatgerichte Aanpak Aantrekkelijke Winkelgebieden is een publiek-private samenwerking tussen de gemeente Amsterdam en de ondernemerscollectieven van de straten waar we actief zijn. Daarvoor werken ondernemers samen in de straatgerichte aanpak.

 

Deel dit: