Activiteit

Wat is het christelijk geloof?

maandag 15 februari 2021 , 19:30 - 21:30 uur

Misschien fiets jij wel dagelijks langs de kerk. Of zie je op zondagmorgen mensen naar binnen en buiten gaan. Misschien ben je ooit wel christelijk opgevoed, maar zegt het je nu niet veel meer. Je vraagt je af, wat bezielt mensen nog om te geloven, te bidden en naar de kerk te gaan? Toch geloof jij vast ook wel iets, of je hebt ervaren dat er meer moet zijn. Maar wie of wat God is, en wat Hij met jou te maken heeft…Dat is nog een hele zoektocht.
 
Als predikant van de Bron willen we graag samen met jou op zoek gaan. In zes sessies duiken we het christelijk geloof in. We doen dat aan de hand van de woorden en verhalen van Jezus, uit het Markusevangelie. Samen gaan we in gesprek over de betekenis van het geloof voor vandaag. Ook is er ruimte voor vragen, thema’s en onderwerpen die deelnemers aandragen.
 
Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan voor de kennismakingsbijeenkomst op 15 februari aan bij dominee Gerbrand Molenaar of dominee René Visser van kerk de Bron. Data en tijden zullen verder in overleg bepaald worden. Met het oog op de maatregelen, zal de start online plaatsvinden. Later hopen we dat fysieke bijeenkomsten weer mogelijk zijn.
 
René Visser: tel. 06-53489239 / hnrvisser@gmail.com 
Gerbrand Molenaar: 06-13831450 / molenaargt@gmail.com 
 

Locatie
Kerk de Bron
Hugo de Vrieslaan 2a
1097 ED, Amsterdam
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Documenten
maximum aantal deelnemers
50

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Deze mensen komen:
- Rody Hofkamp

Meld je aan
Deel dit: