Activiteit

Voetbalquiz met special guest Willem Vissers

zondag 12 juni 2022 , 14:00 - 17:00 uur
Illustration

Voetbalfeitjes, weetjes en special guest Willem Vissers, Sportjournalist van het Jaar

MegaQuiz organiseert de Open Amsterdamsche VoetbalQuiz

Culthelden, avonturiers, paradijsvogels, feitjes, (inter)nationale voetbalhelden, stadions, logo’s, foto’s, filmpjes én special guest Willem Vissers, sportjournalist van het jaar, die twee van zijn boeken verloot. Dat is de Open Amsterdamse VoetbalQuiz.

Dus, zin in een gezellig middagje voetbalquizzen, zondag 12 juni om 14.00 uur? Meld je dan aan via info@megaquiz.nl. De afgelopen jaren maakte MegaQuiz furore met haar online voetbalquizzen. En na een succesvolle eerste live-editie in Enschede, is er nu de Open Amsterdamsche VoetbalQuiz.
Niet specifiek over het Amsterdamse voetbal, maar een algemene voetbalquiz voor iedereen die van het spelletje houdt, dol is op feitjes en weetjes én zin heeft om zondag 12 juni naar Amsterdam te komen. Om 14.00 uur trappen we af bij de Porterhouse Bar aan de Linnaeusstraat 121 in Amsterdam.

Special guest Willem Vissers en mooie prijzen
Naast een gezellige middag quizzen maakt ook Sportjournalist van het Jaar Willem Vissers zijn opwachting. Hij verloot onder meer twee van zijn boeken, de Canon van het Nederlandse Voetbal. Daarnaast zijn er uiteraard ook andere mooie prijzen te winnen.

Schrijf je in!
Je kan individueel meedoen of als team (max. 5 personen per team). Deelname is €5 per persoon en je kan je aanmelden door een mail te sturen naar info@megaquiz.nl.

Locatie
Porterhouse Bar
Kosten toelichting
5 euro per persoon
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Documenten
Deel dit: