Activiteit

Samen op pad 'Beleef Oost'

maandag 19 september 2022 , 18:00 - 20:30 uur
Illustration

Uitnodiging ‘Samen op pad’

Soms heb je van die momenten dat je intens kunt genieten van een kleurrijke bos bloemen, van de geur van een zomerse regenbui op de hete straatstenen, van de vrolijke deuntjes die uit de radio komen. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen, ga je als vanzelf glimlachen, voel je je lichter en begin je ritmisch mee te bewegen.  Het lijkt alsof je gevoel het van je overneemt. 

Graag nodigen wij de buurtbewoners van stadsdeel Oost en hun naasten uit om Samen op pad te gaan en met aandacht te genieten van onze omgeving die rijk is aan groen, kunst en muziek. 

Mensen waarvan het brein een beetje hapert of met een beginnende dementie zijn meer dan welkom, we richten de belevingen zo in dat je je energie kunt opladen en gezellige ontmoetingen erbij cadeau krijgt. 

Op maandag 19 september verzamelen wij bij het Servicepunt Brinkhuis, Landbouwstraat 63, 1097 TM Amsterdam. Onder begeleiding van Sabine Masseur, van Betondorp Groentoer beleven we de natuur in deze buurt. We gaan een wandeling van ongeveer anderhalf uur maken en nemen de tijd om de geuren en kleuren op ons in te laten werken. Het tempo is voor iedereen goed te doen, rolstoelen en rollatoren kunnen over de paden die we nemen. We verzamelen om 18:00 uur bij het Brinkhuis om kennis maken onder het genot van een hapje en drankje. De wandeling start om 19:00 uur.

Let op: Deze beleving is een drieluik. Ook op woensdag 21 en vrijdag 23 september bieden we kunst en muziek aan! Je kunt ze afzonderlijk meebeleven of alle drie volgen.

Locatie
Servicepunt Brinkhuis, Landbouwstraat 63, 1097 TM Amsterdam
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Graag nodigen wij de buurtbewoners van stadsdeel Oost en hun naasten uit om Samen op pad te gaan en met aandacht te genieten van onze omgeving die rijk is aan groen, kunst en muziek. Mensen waarvan het brein een beetje hapert of met een beginnende dementie zijn meer dan welkom, we richten de belevingen zo in dat je je energie kunt opladen en gezellige ontmoetingen erbij cadeau krijgt.
maximum aantal deelnemers
25
Deel dit: