Activiteit

Samen op pad 'Beleef Oost'

woensdag 21 september 2022 , 18:30 - 21:00 uur
Illustration

Uitnodiging ‘Samen op pad’

Soms heb je van die momenten dat je intens kunt genieten van een kleurrijke bos bloemen, van de geur van een zomerse regenbui op de hete straatstenen, van de vrolijke deuntjes die uit de radio komen. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen, ga je als vanzelf glimlachen, voel je je lichter en begin je ritmisch mee te bewegen.  Het lijkt alsof je gevoel het van je overneemt. 

Graag nodigen wij de buurtbewoners van stadsdeel Oost en hun naasten uit om Samen op pad te gaan en met aandacht te genieten van onze omgeving die rijk is aan groen, kunst en muziek. 

Mensen waarvan het brein een beetje hapert of met een beginnende dementie zijn meer dan welkom, we richten de belevingen zo in dat je je energie kunt opladen en gezellige ontmoetingen erbij cadeau krijgt. 

Woensdag 21 september - Kunstbeleving
Op woensdag 21 september geeft Mieke Marx een unieke interactieve kunstlezing. Kunst prikkelt het brein: het activeert je denken én het kan je gevoelsleven versterken. Aan de hand van beroemde kunstwerken uit de beeldende kunst neemt deze ervaren museumrondleidster ons dan ook mee op pad. Zij weet iedereen daarbij te betrekken en te inspireren. De lezing vindt plaats in Servicepunt Jeruzalem, Van 't Hofflaan 29 A te Amsterdam. De inloop is om 18:30 uur, de lezing start om 19 uur. We zullen een hapje en drankje verzorgen.

Let op: Deze kunstbeleving behoort tot een drieluik. Op maandag 19 en vrijdag 23 september zijn er ook een natuur- en muziekbeleving. je kunt ze afzonderlijk volgen of aan meerdere meedoen!

Locatie
Dynamo Servicepunt Jeruzalem
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Graag nodigen wij de buurtbewoners van stadsdeel Oost en hun naasten uit om Samen op pad te gaan en met aandacht te genieten van onze omgeving die rijk is aan groen, kunst en muziek. Mensen waarvan het brein een beetje hapert of met een beginnende dementie zijn meer dan welkom, we richten de belevingen zo in dat je je energie kunt opladen en gezellige ontmoetingen erbij cadeau krijgt.
maximum aantal deelnemers
25
Deel dit: