Activiteit

Open Dag Hoekhuis

vrijdag 2 september 2022 , 14:00 - 17:00 uur
Illustration

Op vrijdag 2 september 2022 is er een Open Dag bij wijkservicepunt Hoekhuis (Fizeaustraat 3) van 14.00 tot 17.00.  

In het Hoekhuis worden veel activiteiten georganiseerd voor en door bewoners van alle leeftijden zoals koffie-inlopen, buurtmaaltijden, filmmiddagen, sportieve clubs (o.a. wandelgroep/gymclubs/jazzballet/buikdansen) en creatieve clubs (o.a. schilderen/knutselen). Er is een spirituele vereniging die hun clubavond in het Hoekhuis houdt en er zijn diverse organisaties die in het Hoekhuis een activiteit organiseren of een spreekuur houden. Denk hierbij aan bewonerscommissies, Zorg- en Welzijnsorganisaties, Buurtteam Amsterdam en diverse stichtingen. Alle gebruikers zijn vertegenwoordigd op de Open Dag, dus loop gewoon eens binnen om kennis te maken of je te laten informeren. Er is ook informatie te verkrijgen over de nieuwbouw van De Open Hof.

Op de Open Dag zelf worden er 3 workshops gegeven door een fysiotherapeut van ZGAO, een schrijfster die een schrijfcursus gaat starten in het najaar en tot slot een workshop stoelyoga door onze yogalerares. 

Wil je zelf een activiteit organiseren, ben je op zoek naar vrijwilligerswerk of wil je de ruimte huren? Ook dan ben je van harte welkom om langs te komen voor informatie over de mogelijkheden. Vraag naar de coördinator.

De toegang is gratis evenals de hapjes en non-alcoholische drankjes. Kom gezellig langs en neem je buren mee!

Locatie
Wijkservicepunt Hoekhuis
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Documenten
Deel dit: