Bericht

10 Februari: Online Energieontbijt #151 Stadsdeel Oost

Geplaatst op 4 februari 2022, 14:19 uur
Illustration

In het Energieontbijt verbinden we zoveel mogelijke mensen van 02025 die in het stadsdeel actief zijn. Natuurlijk ook met anderen uit de stad. Dit doen we als koplopers, energie commissarissen, lokale hubs en duurzaamheidscoördinatoren en bestuurders vanuit de stadsdelen. Deze keer is de focus op Stadsdeel Oost! 

Meld je hier aan voor de online bijeenkomst. 

Wat kan je verwachten? 
Denk je wel eens na over het verduurzamen van je huis, sportclub, kantoor of school of een heel gebied, maar weet je niet waar je moet beginnen? Kijk de kunst af van mensen die dit al eerder hebben gedaan. Tijdens het energieontbijt vertellen we meer over een aantal initiatieven in Oost. Doel van deze initiatieven is meer schone energie voor gebouwen in Oost.

Wil jij ook schone energie in jouw gebied? Kom dan donderdagochtend 10 februari online met je eigen koffie en croissantje tijdens het energieontbijt. Nieuwsgierig naar hoe het in vorige (live op locatie ) Nieuw West of Noord ging? Kijk bij korte impressie van het  Energieontbijt in Noord .

AANMELDEN: 
We organiseren dit ontbijt, in verband met huidige corona situatie, via een online ZOOM-meeting. Graag vooraf HIER AANMELDEN. Dan ontvang je automatisch een dag van te voren de login per email en achteraf de link naar het verslag met alle presentaties en informatie. 

Programma:   
08:50  Digitale Inloop 
09:00  Welkom en introductie
09:05  Voorstelronde
09:10  Update Stadsdeel, wat speelt er bij gemeente in Oost?
            Rick Vermin- Stadsdeel bestuurder Duurzaamheid, Gemeente Amsterdam
09:20  Energie commissarissen Oost:
            Ruurd Priester  (oa HvA - Donutcoalitie)
            Peter Hoogendijk - Hallo Watergraafsmeer
09:30   Hubs in Oost
            Jannekee Jansen op de Haar -  Fix Brigade, Jungle Amsterdam
09:40  Voorbeeld koploperprojecten in Oost 
            locaal schone energie intitiatief in buurt/ straat , hoe hebben ze het aangepakt , waar staan ze nu en wat zijn de verder plannen. 
10:10  Open Podium* 
            Je kan je aanmelden ! , zie hieronder
10:30  Einde

*Open Podium - Heb je een vraag, wil je starten met duurzame energie maar weet niet hoe, heb je een goeie tip, activiteit te melden of heb je hulp nodig op het gebied van schone energie in jouw huis, wijk of buurt?? Je kan deze tijdens het Open Podium in het kort stellen!
In de groep zitten buren, professionals, gemeente of andere organisaties die je wellicht direct kunnen helpen of de juiste weg kunnen wijzen. Maak hier gebruik van!    
Heb je nu al een specifieke vraag ? Stuur deze dan aan rene@02025.nl . Wij zullen je helpen met vinden naar het antwoord!

 

Deel dit: