Bericht

Zonnepanelen inkoopactie voor VvE's

Geplaatst op 20 januari 2023, 15:47 uur
Illustration

Mooi nieuws! Als particuliere woningeigenaar hoef je sinds januari 2023 geen btw meer te betalen over de aanschaf van zonnepanelen! Dit maakt de aanschaf van zonnepanelen voor in en rond je huis nu extra voordelig en aantrekkelijk. Je leest er meer over op de website van de Belastingdienst

Zonnepanelen inkoopactie voor VvE's in Amsterdam
Wanneer je overweegt om via de VvE zonnepanelen op het gezamenlijke dak te laten plaatsen moet je best wel veel regelen. Met het complete VvE informatiepakket helpt Winst uit je woning je snel op weg. Zo krijg je de besluitvorming makkelijker voor elkaar en kun je snel op je energierekening gaan besparen.

Op dinsdag 31 januari om 19:30 uur organiseert Winst uit je woning speciaal voor deze inkoopactie voor VvE’s een online informatieavond. Tijdens de informatieavond kom je meer te weten over de benodigde besluitvorming, de mogelijkheden en de voordelen van het aanschaffen van zonnepanelen op het gezamenlijke dak. Je kunt bovendien al je vragen stellen aan de experts van Winst uit je woning en de gemeente Amsterdam.

Deel dit: