Bericht

MeerEnergie

Geplaatst op 9 maart 2023, 15:09 uur
Illustration

Uitnodiging informatieavond: donderdag 30 maart

Update stand van zaken van MeerEnergie, voorafgegaan door een introductie voor nieuw geïnteresseerden

Beste bewoner,

Het is weer hoog tijd om jullie bij te praten. Dit gaan we doen tijdens een informatieavond op donderdag 30 maart. Je bent hierbij van harte welkom!

Achter de schermen werken we nog altijd hard aan ons prachtige plan. Wat we allemaal doen en voor elkaar krijgen, vertellen we jullie natuurlijk graag.

Er is een belangrijk moment aangebroken: de gemeente staat op het punt om een uitspraak te doen over wat de beste warmte-oplossing is in onze buurt. Het plan van MeerEnergie staat er goed voor. Hierover horen jullie de 30ste meer. En over de next steps: hoe krijgen we het nu ècht voor elkaar.

Voor geïnteresseerden laten we dit voorafgaan door een algemene uitleg: wie zijn wij en wat houdt ons plan in?

Er is natuurlijk volop ruimte om vragen te stellen, te sparren met buurtgenoten maar ook heel belangrijk: we horen graag wat JULLIE ervan vinden!

19.15 uur: een introductie voor nieuwe geïnteresseerden
We geven eerst een beknopte inleiding voor alle nieuwe geïnteresseerden. Dus ben je, of ken je iemand die ons project nog niet goed kent? Je bent van harte welkom voor deze introductie, waarin we je vertellen wat MeerEnergie precies inhoudt en welke stappen er reeds genomen zijn de afgelopen jaren. Wil je vervolgens weten wat de huidige stand van zaken is, blijf dan vooral ook voor het tweede gedeelte van ons programma.

Heb je vragen, wil je meer weten of je buren enthousiasmeren? Kom gewoon even langs. Aanmelden kan hier.

20.30 uur: start update over de huidige stand van zaken
Voor alle buurtgenoten en leden die ons project al kennen en benieuwd zijn hoe het gaat, ben je vanaf 20.30 uur van harte uitgenodigd. We vertellen je meer over de stappen die we de afgelopen maanden gezet hebben. We nemen je mee in onze plannen en doelen en waar we jullie hulp bij kunnen gebruiken.

Want we kunnen het niet vaak genoeg zeggen:
Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de kans op succes. En hoe goedkoper het wordt. Dus: hoe meer buurtbewoners helpen om het project bekend te maken, hoe groter de kans van slagen.

Programma
19:00 - 19.30: Inloop nieuwe geïnteresseerden
19:30 - 20.15: Introductie over MeerEnergie en het warmtenet
20.15 - 20.30: Inloop voor de update
20:30 - 21.45: Update huidige stand van zaken
21.45 – sluit: Napraten met een drankje en hapje

Praktisch

    Locatie: Ron Berteling Zaal op de Jaap Eden IJsbaan.
    In de zomerperiode zijn er geen caissières aanwezig en kan je zo het terrein oplopen.
    De Ron Berteling Zaal bevindt zich op de eerste verdieping van de IJshal. Ga na de entreepoortjes rechtsaf de ijshal in, neem de trap omhoog en tref de zaal aan je rechterhand.
    I.v.m. het klaarzetten van de zaal en de catering, is het fijn als je je komst wilt bevestigen door een mail te sturen. Zou je dan willen aangeven of je voor de introductie komt, de update of beiden.

We hopen jou, samen met je buren, donderdag 30 maart te zien.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van buurtcoöperatie MeerEnergie
Ardine Nicolaï
Siward Zomer
Anne-Mette Jørgensen
Coen Borren
Wim van der Woerdt

www.meerenergie.amsterdam

Deel dit: