organisatie

Stichting Vrienden van de Eenhoorn

Non-profit

De stichting Vrienden van de Eenhoorn stelt zich ten doel een sociaal netwerk op te zetten en te onderhouden voor alle betrokkenen in het gebied, samen met de bewoners en gebruikers bij te dragen aan de bevordering van de leefbaarheid in de buurt, bewust leven in de buurt te bevorderen, ogen en oren in de buurt te zijn en om het Eenhoorngebied in Amsterdam Oost op de kaart te zetten bij bewoners, bedrijven en passanten.


Deze doelstellingen hoopt de stichting onder meer te bereiken door het realiseren van – gezamenlijke – activiteiten, evenementen en (het aanmoedigen van) initiatieven in en door de buurt. De communitymanager, Maud Gussenhoven realiseert deze plannen in de praktijk. Bekijk de facebookpagina en website voor meer informatie.


Het bestuur van de stichting ‘Vrienden van de Eenhoorn’ wordt gevormd door partijen en personen die actief zijn in het gebied. De stichting is een initiatief van Stadsdeel Oost en een aantal marktpartijen die nauw betrokken zijn in het Eenhoorngebied: Bouwinvest, Hotel Casa, House of Watt en Ymere.

Deel dit:
Contactpersonen van Stichting Vrienden van de Eenhoorn