organisatie

oost-online.nl

Non-profit, Netwerkorganisatie

Met oost-online blijf je bij als je woont, werkt of studeert in Oost en iets hebt met dat mooie gebied tussen Amstel en IJ. Op oost-online vind je nieuws uit je buurt en de buurten er omheen. Maar ook handige informatie over wat je bezig houdt. Met de uitgebreide kalender over activiteiten, uitgaan en nog veel meer.


oost-online wordt gemaakt door vrijwilligers, vaak met een professionele achtergrond. Voor mensen zonder die achtergrond is medewerking aan oost-online een goed vertrekpunt om ervaring op te doen in journalistiek, redactiewerk en fotografie.


Naast algemeen nieuws voor bewoners van het oostelijk deel van Amsterdam, hebben we informatie voor het Oostelijk Havengebied, de Oostelijke Eilanden, Zeeburgereiland, Amstelkwartier, Oud Oost, de Plantage, de Watergraafsmeer, de Indische Buurt en IJburg.


Op oost-online vind je rubrieken als de Uitpagina, cultuur, stedelijke ontwikkeling, leefstijl, sport, natuur, en eten en drinken.


We bieden mogelijkheden aan mensen die willen schrijven, fotograferen, videomaken of op ander wijze willen bijdragen aan de totstandkoming van het platform.


We hebben ervoor gekozen geen advertenties op te nemen. Om oost-online financieel mogelijk te maken vragen we bezoekers een kleine vrijwillige bijdrage in de kosten.

Deel dit: