Project

Foto's Watergraafsmeer

Geplaatst op 18 februari 2022, 11:12 uur
Illustration

Het lijkt mij leuk als we mooie of interessante foto's van Watergraafsmeer delen op Hallo Watergraafsmeer. Korte beschrijving erbij en klaar. Misschien maken we zo met elkaar een mooi album. 

Deze foto heb ik gemaakt op de Transvaalkade, je kijkt naar de Ringdijk ter hoogte van de Cornelis Drebbelstraat. De lichte gloed aan de linkerkant is volgens mij de verlichting van de Jaap Edenbaan, die tijdens de uitzendingen van Studio Olympia met Dione de Graaf nog feller brandt. 

Idee
Illustration
Bijna op dezelfde plek op de Transvaalkade, je kijkt naar Don Bosco, het woonwijkje tussen de Ringdijk en de Kamerlingh Onneslaan. Voor de grap heb ik de foto op z'n kop gezet.
Deel dit:
1 projectupdate

Peter Hoogendijk


Paar WGM foto's toegevoegd. Klik op het project 'Foto's Watergraafsmeer' hiernaast. Scroll naar beneden tot je '14 reacties' ziet staan. Rechts daarvan in blauw staat: 'Toon alle reacties'. Dan zie je alle foto's. (Hmmm, dit werkt niet op m'n smartphone. Wel op m'n laptop.)

0
Open de update in eigen pagina
Laatste 5 reacties Toon alle 15 reacties

bericht verwijderd

Peter Hoogendijk

vr 12 mei 2023 13:55
Lente 2023 - maar niet voor dit eitje. Het is uit een merelnest gevallen.

Peter Hoogendijk

vr 12 mei 2023 13:57
Bijzonder regenachtig voorjaar in 2023. Vindt deze slak niet erg, er is veel sappig groen voorhanden. Waarom is z'n huisje zo geschilferd en wit uitgeslagen?

Peter Hoogendijk

vr 12 mei 2023 13:58
Mei 2023. Dit konijntje verloor z'n koppie bij de Middenweg...

Peter Hoogendijk

vr 26 mei 2023 15:49
De Wilde Pluktuin van Olivia in Park Frankendael staat er eind mei bijzonder mooi bij. Het is me opgevallen dat de ervaring moeilijk is vast te leggen op foto. De overvloedig bloeiende boterbloemen bijvoorbeeld zijn niet goed in beeld te brengen. Dan maar een close-je van de klaprozen.