Project

Buurtatelier Koch

Geplaatst op 29 maart 2022, 12:28 uur
Illustration

Buurtatelier Koch

Het onlangs opgeknapte en opgestarte Buurtatelier Koch, aan Robert Kochplantsoen 19, is een centrale plek in de Watergraafsmeer voor kunst- en creativiteitsbeoefening.

De belangstelling uit de buurt is groot om creatief bezig te zijn, maar ook om buurtgenoten te ontmoeten. Buurtatelier Koch is een plek waar kunstenaars atelier houden en creatieve cursussen gegeven worden aan buurtbewoners.

Creatief Atelier: Monica Schokkenbroek, docente beeldende kunst, is sinds eind 2021 gestart met de wekelijks terugkerende activiteit Creatief Atelier. Een laagdrempelig Creatief aanbod op de dinsdag ochtend onder professionele begeleiding. Zie voor meer informatie: Community art | Kunst voor, door en met de buurt | Dynamo Amsterdam (dynamo-amsterdam.nl) 

Creatieve Momenten: vanaf 15 april 2022 start Creatieve Momenten, onder begeleiding van verschillende kunstenaars uit broedplaats Koch. Zie voor meer informatie:  www.buurtatelierkoch.nl

 

Heeft u ideeën of vragen of wilt u er zelf wat starten, neem dan contact op met Marike Soeterik, MSoeterik@dynamo-amsterdam.nl, 06 49356350.

 

 

 

Doelgroep
Volwassenen, Senioren
Lopend
Deel dit: