Leuk dat je wilt deelnemen. Zou je svp eerst willen inloggen of aanmelden
Project
Lopend

Kerstboom versnippering

Geplaatst op 27 oktober 2021, 12:34 uur
Illustration

Hallo, wij zijn Kelly, Manuela, Lotte, Linda, Melanie en Jip en wij zijn derdejaars studenten aan de Hogeschool Inholland. Wij komen van allerlei verschillende opleidingen en wij doen de Minor Event Experience. Hiervoor gaan wij dus een evenement gaan organiseren met als opdrachtgever Hallo Watergraafsmeer. Om dit evenement naar ieders wensen te organiseren hebben we uw hulp nodig! Wij hebben een enquete opgesteld om erachter te komen welke onderwerpen u het interessants vindt om ons evenement met expertmeeting te kunnen organiseren.

Deel dit:
2 project-updates

Jip Smit

10-dec-2021 09:18
Project volgens planning

Wij zijn op het moment druk bezig met de productie van ons evenement. Wij hebben er erg veel zin in en wij hopen jullie ook! Tot dan!


2

Open de update in eigen pagina

Jip Smit

23-dec-2021 15:10
Project volgens planning

Beste bewoners, 

Na de kerstboomversnippering in Park  Frankendael op  3 januari a.s. organiseert Hallo Watergraafsmeer in samenwerking met studenten van Inholland, team JKLM, een “Goed gesprek over duurzaamheid en cultuur” in Watergraafsmeer. Daarvoor zijn 12 bewoners en  professionals uit Watergra...

Lees meer
0

Open de update in eigen pagina
1 reactie

Hans Lubberding

Gisteren gaven de INHOLLAND studenten van JKLM aan Hallo Watergraafsmeer een inspirerende presentatie van hun projectplan in de Watergraafsmeer. Binnenkort meer daarover op Hallo Watergraafsmeer!
wo 3 november 2021 12:31
Wil je reageren? Meld je dan aan.